Home Over mezelf Services Prijzen Reviews Voordelen Tan Prep Galerij Contact FAQ's

Diensten

MIJN HVLP SPRAYGUN ZAL DE VLOEISTOF EGAAL, MET EEN ZACHTE TOUCH AANBRENGEN, DIE NIET OVERTROFFEN KAN WORDEN MET ZELFBRUINERS. IN SLECHTS 15-20 MINUTEN HEB JE EEN PRACHTIGE, BRUINE TEINT, DIE OVEREENSTEMT MET 6-8 ZONNEBANKSESSIES.NIET SCHRIKKEN WANNEER U LATER NA DE TANNING UW EERSTE DOUCHE NEEMT, DE VOORLOPIGE BRONZER ZAL DAN LOSLATEN EN HET WATER LICHTJES BRUIN KLEUREN.

In de plaats daarvan zal de eigenlijke DHA gebruinde huid tevoorschijn komen.
Na de tanningsessie kan je onmiddellijk buitenkomen omdat de vloeistof snel droogt.
Je zal 7 tot 10 dagen van je kleurtje kunnen genieten.

“JE KAN HET HELE JAAR ROND TANNEN, ZELFS IN DE WINTER. IK GEEF JOU DAN EEN LICHTERE TEINT ZODAT HET ER ALTIJD NATUURLIJK UIT ZIET.”

WAAROM MANUEEL?

 • ook moeilijk bereikbare plaatsen worden getand
 • customized tint naar wens van de klant (bv.bruid)
 • geen kans op overspray = oranje
 • kleur wordt egaler aangebracht
 • kans om vragen te stellen

De vloeistof die ik voor jou zal gebruiken, zal afhangen van jouw huidtype. Omdat iedereen een andere smaak heeft, kan je kiezen uit verschillende merken vloeistoffen met de meest natuurlijke ingredienten. Je kan een zeer lichte of donkere tan kiezen, of een meer gouden bruin of chocolade bruin. Ik ben er zeker van dat je van je tanning zal houden, alhoewel soms bepaalde huidtypes de vloeistof niet zo goed opnemen. In dat geval kunnen we altijd een ander merk proberen.

NEUSFILTERS, HAARNETJES, OORWATJES, LIPPENBALSEM, WEGWERPONDERGOED EN TANNINGSTICKERS WORDEN ALTIJD GRATIS AANGEBODEN.

SPRAYTANNING VOELT ALS
5KG AFVALLEN

BRONZED BABE PARTY

IT’S YOUR PARTY AND YOU’LL BE TANNED IF YOU WANT TO

Wie kan er nee zeggen tegen een feestje?
Wie kan er nee zeggen tegen een airbrushtan party?

 • Hoe groter de groep, hoe goedkoper het is per persoon
 • Elke tanning duurt ongeveer 15 min per persoon
 • Maak het leuk met een thema
 • Geniet daarna samen van een comedy film terwijl jullie in je comfortabele outfit zitten
 • Laat de bubbeltjes champagne meevieren
 • Maak voor en na foto’s
 • Veel goedkoper dan individueel een afspraak te maken
 • Airbrushtan party’s zijn zo leuk

Onze party’s zijn perfect voor eender welke gelegenheid! Of het nu gewoon vriendinnen onder elkaar zijn net voor een avondje uit, samen met collega’s, een vrijgezellenfeestje, een verjaardag, een vakantie, bruiloft, hot date, kerst, nieuwjaar, gala of evenement..OF GEWOON OMDAT JE WIL, we zijn er voor jullie!

BRONZED BRIDE PARTY

Schitter op je bruiloft en laat je foto’s niet mislukken door een te witte of zonnebank-verbrande huid! Niet al mijn klanten willen een donkere vakantie tan. Maar als je zo wit bent als je bruidsjurk, zal zelfs de zachtste glow een wereld van verschil maken!

Neem best 2 weken voor je huwelijk een proeftanning zodat de gewenste kleur en tint kan bepaald worden

Bruiden nemen best hun spraytanning 2-3 dagen voor de grote dag. Een aantal keren douchen voor de trouwdag, verzekert je ervan dat alle bronzer compleet uit je poriën is weggespoeld, en voorkomt dat er kleur op je jurk zou verschijnen

We raden een lichte natuurlijke kleur aan voor bruiden

Maak er een “Bronzed Bride Party” van door je bruidsmeisjes, vriendinnen of familie ook te laten spraytannen, zodat iedereen er “magnificent” uitziet op je huwelijksfoto’s! Ook mogelijk in combinatie met 1 van de “BRIDE PACKAGES” (zie prijzen)

Het is aangeraden je gasten te verwijzen naar de voor-en nabehandeling op deze website ten laatste 2 dagen voor aanvang van de party.


PIMP YOUR SPRAYTAN TO THE NEXT LEVEL :: UPGRADES!!

FOREVER YOUNG: ANTI AGING DROPS: Maakt rimpels op de huid gladder, waardoor je een mooiere, jongere en verfrissende look krijgt

SEXY SKIN GODESS: SKIN FIRMING DROPS: Smooth and Tone that skin! Verstevigt de huid, maakt de huid strakker en gladder en pakt cellulitis aan

GLAM SH’BAM: BRONZE GLOWING DROPS: Voor een “Glowing” effect om een beetje glans toe te voegen aan je dag, of mooi voor een avondje uit

L.A STAR: OPAL SHIMMER DROPS: Een lichtere, subtielere glans voor een “GLOWING” effect at your party

EXOTIC QUEEN: DHA BOOSTER DROPS: You wanna go dark, darker, darkest? Voor huidtypes 4, 5 of 6

VIRGIN FRAGRANCE: GEURNEUTRALIZER: Maak je spraytan-experience extra aangenaam met een heerlijk geurtje zoals “Pineapple Troppics”, “Orange Ginger”, “Coconut”,”Eucalyptus Mint” of “Vanille”

NO TIME TO PREP: PREP SPRAY: Voor degenen die geen tijd hadden om zich goed voor te behandelen. PH waarde van je huid wordt terug in balans gebracht en produceert als gevolg een natuurlijk ogende kleur en egale tan.

VIP HOLLYWOOD TAN

Kies voor een luxurious “VIP HOLLYWOOD TAN” and look and feel amazing!

  Eerst en vooral wordt je huid behandeld met een Prep Spray om je PH extra in balans te brengen voor een egale tan

  Kies daarna 2 upgrades to “Pimp that Skin”: Anti Aging Drops, Skin Firming Drops, Bronze Glowing Drops, Opal Shimmer drops of DHA drops

  Kies een lekker geurtje voor in je spraytan naar eigen smaak: bv.“Pineapple Troppics”, “Orange Ginger, “Coconut”, “Eucalyptus Mint” of “Vanille”

  Jouw BASIC TAN OF RAPID TAN (aan jou de keuze) wordt afgewerkt met een wolkje “Luxurious Finishing Powder”

AND NOW YOU CAN SHINE, WALK AND TALK LIKE THE STARS!

Ook SUPER leuk als verjaardags of verwen-cadeau, alsook voor bruidjes! (Zie prijzen bruidspakketten) Laat je vriendin, zus, collega of mama zich eens héél speciaal voelen!

WIJ SPRAYTANNEN OOK MANNEN!


JOUW SUPERTAN WACHT OP JOU!

IK BIED MOBIELE SPRAYTANNINGS AAN IN DE GANSE REGIO ANTWERPSE KEMPEN