Home Over mezelf Services Prijzen Reviews Voordelen Tan Prep Galerij Contact FAQ's

WAT ZEGGEN ZE

Evy Bracke 31 januari 2020

Ik kijk altijd uit naar de komst van Heidi! Eem mooie bruine teint geeft jouw zelfbeeld een enorme boost! Dankjewel Heidi

Charlotte Vrydaghs 31 januari 2020

Super lieve dame, heel duidelijke uitleg als het je eerste keer is en het is een prachtig naturel resultaat! Zeker een aanrader!

WISKE Tombeur 29 januari 2020

Een geweldig madam die haar vak kent. Altijd zeer tevreden

Thalia Weyts 29 januari 2020

Altijd tevreden met mijn kleurtje. Toffe madam die Heidi en heel bekwaam.

Steffi Nuyts 29 januari 2020

Zeer tevreden! Altijd een heel mooie kleur, geen oranje maar mooi bruin. En tijdens de spraytan heb je altijd een leuke babbel met Heidi, echt een toffe madam!

Nathalie Van Goethem 4 april 2019

top madam! was de eerste keer maar zeker en vast niet de laatste! super content van de service en het resultaat. TOP

Stefanie De Puysseleir 13 september 2019

Hoe leuk is dit? Samen met een vriendin geboekt en allebei super blij met ons mooie egale kleurtje! Snelle en professionele service en ondertussen gezellig gebabbeld! Eerste keer vandaag maar zeker nie de laatste! Wij zien er alvast top uit voor ons feestje zaterdag!

Valerie Vangoidsenhoven 29 juni 2018

Wat een professionele behandeling! Zo'n leuke dame die letterlijk een "zonnetje" in huis is! Wat een enthousiasme en vrolijkheid! Je voelt je meteen op je gemak! Geweldig resultaat! Tot gauw!

Anne-Sophie Van Nimmen 7 september 2019

Super tevreden van de aangename service! Zowel mijn 2 vriendinnen als ik zijn heel content met ons mooie (natuurlijke!) kleurtje. Heidi maakt het ook voor studenten betaalbaar om er eens een beetje bruiner uit te zien, en dat wordt geapprecieerd!! Minuscule foutjes werden direct recht gezet wat resulteert in een vlekkeloze tan de dag nadien. Zelfs gisteren (een paar uur na de rapid tanning) kreeg ik van de collega's op mijn werk al de opmerking dat ik er stralend uitzag. Het mooiste compliment voor Heidi is dan ook dat mijn collega's het er heel natuurlijk vonden uitzien en zonder mijn hulp nooit hadden geraden dat mijn kleurtje een beetje hulp had gekregen. Kortom enorm tevreden, de foto in Portugal volgt nog

Meliissa Gys 28 januari 2018

Super service en een hele toffe vlotte vrouw!!

Aurélie Janssens 2 september 2019

Supertevreden met mijn allereerste spraytan ooit! Ik heb een mooi, natuurlijk kleurtje en ben helemaal wedding proof dankzij Heidi. TOP, absoluut voor herhaling vatbaar!

Kim Maes 30 juni 2019

Geweldig bedankt voor het mooie kleurtje! Ik heb dit al op verschillende plaatsen laten doen, maar jij bent de topper! Geen last van vlekken of geen oranje voeten en handen. Echt professioneel gedaan! In ieder geval ook fan vd snelle versie, waardoor ik na 2u al mocht douchen. Je hebt er een vaste klant bij!

Robine Willems 29 mei 2019

super vriendelijke en vlotte dame. snel gebeurd met een prachtig resultaat!

Liesje Haest 18 mei 2019

Top madam en perfect gedaan! nu dag 9 en kleur gaat stilletjes weg maar nog steeds geen vlekken/strepen. Ik ga het zeker nog laten doen.

Evelyne Grootaert 17 april 2019

Zeer lieve en spontane dame. Resultaat was top! En zo gemakkelijk dat je je huis niet uit hoeft

Klaudia Katlewska 13 april 2019

Hele lieve dame die weet wat ze doet. Nooit gedacht dat het zo een mooi resultaat ging zijn. Super blij met mijn kleurtje.

Charlotte Van Opstal 10 april 2019

Zeer professionele aanpak met oog voor detail, delicate plaatsen zoals handen en voeten krijgen deze keer wel een prachtige egale kleur! Dikke aanrader!

Sharona X Vl 7 maart 2019

Wauw! Dat was het eerste wat in mij opkwam toen ik mijn tanning kon bewonderen! Eerst en vooral is deze dame super leuk en gaf ze mij een super goed gevoel, ze weet waar ze mee bezig is en dat zie je! Ik voel mij top met mijn gezond kleurtje 😍 Ze heeft er een vaste klant bij 🤩 Ik ben heel gelukkig met het resultaat en zeker een aanrader voor iedereen die nog twijfelt!

Wendy Kerstens

L.A Airbrushtanning geeft een zeer mooie, natuurlijke bruine kleur. Ik heb ze al in 2 verschillende tinten gehad en ik ben een zeer tevreden klant. Dus zeker een aanrader! Wendy K.

Tine H

Aangezien ik niet snel bruin word en een zonnebank niet zeer gezond is, ben ik zeer blij met het resultaat van de spraytan. Ik ben altijd op mijn gemak bij Heidi, ze legt alles altijd goed uit en zorgt ervoor dat ik een mooi bruin kleurtje heb op belangrijke momenten. Tine.

Magali Gils

Om er lekker Hollywoodbruin uit te zien? L.A Airbrushtanning geeft je het op een kwartier tijd met direct resultaat! Weg met die zonnebank en ga voor een gezondere huid! Mijn reactie? Schitterend! Join us!

Shanty Heulens

Hallo, ik ben Shanty, afkomstig van Beerse (Kempen). Ik ben compleet overtuigd na de eerste sessie spraytanning. Heb een zeer goede uitleg gekregen over welke kleur het best bij mij past omwille van mijn huidtype. Een super service gewoon! Ook voel je je direct op je gemak bij deze madam! En het resultaat is echt geweldig, geen vlekken of eender wat! Echt een aanrader! Zeker de moeite!

"Reviews zijn zéér belangrijk in onze business!
Ook een reviewtje van jou wordt dus heel erg geapprecieerd!"