Home Over mezelf Services Prijzen Reviews Voordelen Tan Prep Galerij Contact FAQ's

MIJN
VERHAAL

Door mijn werk als professioneel en gepassioneerd massagetherapeute (www.massageaanhuis-azura.be), ondervond ik dat er geen grotere voldoening in mijn werk bestond, dan mensen een goed gevoel te geven en gelukkig te maken, zowel lichamelijk, innerlijk als uiterlijk.

Ik ben zelf nooit echt een zonnebank-addict geweest, maar ieder jaar bij de eerste zonnestralen, kon je mij daar wel vinden om zo snel mogelijk die mooie diepbruine kleur te verkrijgen. Met als gevolg dat ik vaker verbrandde dan goed was voor mijn huid. Ook in de zon moest ik altijd goed smeren om verbranden te voorkomen, wilde ik een kleurtje krijgen.

Ik merkte dat vrouwen die vaak gebruik hadden gemaakt van de zonnebank, rond hun 40ste lelijke rimpels in het decolleté en aangezicht vertoonden. Ook de berichten van het groeiende aantal huidkankers baarden mij meer en meer zorgen. Ik heb voor mezelf de zonnebank afgezworen omdat ik hier nog vele jaren wil vertoeven en het liefst wil ik er dan ook zo goed mogelijk uit blijven zien. Spraytanning is een fantastisch alternatief waardoor ik in 15 minuten kan schitteren in mijn bikini met mijn prachtige “just of the beach”look, zonder dat mijn huid moet inboeten voor de schadelijke gevolgen van de zon.

Spraytanning was hierna het vanzelfsprekende gevolg. Je ziet er fantastisch uit, wat een onmiddellijk effect heeft op hoe je je voelt.Na een tijdje besefte ik dat ik veel meer over spraytanning wilde weten. Zonnebanken zijn bezig aan hun retour, in de U.S.A en Australië zijn deze al zo goed als allemaal verbannen en is spraytanning SUPER HOT!. En omdat spraytanning nu ook in Europa aan zijn opmars is begonnen, boekte ik een vliegticket naar Los Angeles.

In de Hollywood Airbrush Tanning Academy in Los Angeles had ik de eer als eerste Belgische (en 2de Europese) studente, een doorgedreven “Top of the Bill” opleiding te krijgen van Simone Emmons, die de “Best of Los Angeles Award for Airbrushtanning” in ontvangst heeft mogen nemen. Filmsterren, fotomodellen en celebrity’s zijn haar vaste dagelijkse cliënteel. Zij is top in L.A en heeft mij ontzettend veel bijgebracht, waardoor ik nu de Hollywood stijl en techniek ook in België kan toepassen en doorgeven. Daar, in L.A, is mijn tweede passie, “L.A Airbrushtanning”, geboren.

Ik bied mobiele spraytannings aan, wat wil zeggen dat de exclusieve airbrushtan-ervaring zal gebeuren in jouw eigen vertrouwde omgeving.
Door de speciale techniek die ik hanteer, hoef je niet bang te zijn voor een oranje kleur, strepen of vlekken. Ik geef je altijd een natuurlijk uitziende bronzen glow. Ik ben flexibel in werkuren en pas mij graag aan, in de mate van het mogelijke, aan jouw agenda. Boek je airbrushtanning vandaag nog en bereid je voor op de beste spraytan in jouw streek!

Ik gebruik alleen de beste vloeistoffen die op natuurlijke basis zijn en vrij zijn van parabenen. Jouw tan zal je niet alleen zongebruind en slanker laten lijken…ook cellulite, zwangerschapsstriemen en andere oneffenheden in de huid worden gecamoufleerd, en daarbovenop zal deze ook nog eens vochtregulerend en conditionerend werken voor je huid.

"Laat zonnebanken en spraycabines achter je en ontdek zelf waarom een custom airbrushtanning de enige echte weg is."

WAAROM IK?

Ik gebruik enkel hoge kwaliteits-vloeistoffen met als gevolg een zeer natuurlijk resultaat.
Ik reken niet extra voor dubbele applicatie zoals vele concurrenten.
Door mijn techniek zal jouw tanning mooi, egaal, streep-en vlekvrij zijn en nooit oranje of plakkerig aanvoelen.
Ik ben getraind in de “Hollywood Airbrush Tanning Academy” in Los Angeles, California.
Ik ben een “Certified Airbrush Tanning Technician”.