Home Over mezelf Services Prijzen Voordelen Tan Prep Galerij Contact

WAT ZEGGEN ZE

Om er lekker Hollywoodbruin uit te zien?
L.A Airbrushtanning geeft je het op een kwartier tijd met direct resultaat!
Weg met die zonnebank en ga voor een gezondere huid!
Mijn reactie? Schitterend!
Join us!

Magali Gils


Hallo, ik ben Shanty, afkomstig van Beerse (Kempen). Ik ben compleet overtuigd na de eerste sessie spraytanning. Heb een zeer goede uitleg gekregen over welke kleur het best bij mij past omwille van mijn huidtype. Een super service gewoon! Ook voel je je direct op je gemak bij deze madam! En het resultaat is echt geweldig, geen vlekken of eender wat! Echt een aanrader! Zeker de moeite!

Shanty Heulens


“L.A Airbrushtanning geeft een zeer mooie, natuurlijke bruine kleur.
Ik heb ze al in 2 verschillende tinten gehad en ik ben een zeer tevreden klant.
Dus zeker een aanrader!” Wendy K.

Wendy Kerstens


“Aangezien ik niet snel bruin word en een zonnebank niet zeer gezond is, ben ik zeer blij met het resultaat van de spraytan.
Ik ben altijd op mijn gemak bij Heidi, ze legt alles altijd goed uit en zorgt ervoor dat ik een mooi bruin kleurtje heb op belangrijke momenten.” Tine.

Tine H


“De kleur is zeer naturel, iedereen vraagt of ik met vakantie ben geweest…de kleur blijft lang, heb ik nog nooit eerder ervaren…zeer handig aan huis, duurt niet lang dus ideaal om tussen de drukte door te doen…geen vies geurtje nadien, je merkt echt niet dat je een product op je huid hebt…een prachtig resultaat, een aanrader voor iedereen die goed voor zijn huid wil zorgen en toch graag een snelle bruine teint heeft…je ziet er egaal en naturel bruin uit voor modeshows en feestjes en ook ideaal voor huwelijk lijkt me!”

Jess Donckers


“Hey Heidi is echt super goed gedaan!
Wil dit voortaan om de 10 dagen laten doen! Sarah ook!”

Jackie Mertens en Sarah Meskens